Ulkomaankaupan Agenttiliitto ry juhlisti 70-vuotis taivaltaan 18.11.2015 Helsingissä Pernod-Ricard Finland Oyn tiloissa. Paikalla oli jäsenten lisäksi kutsuvieraita Suomen Yrittäjistä sekä Suomalais-Venäläisestä Kauppakamarista. Juhlistimme samalla Agenttiliiton kansainvälistä DataBase – agentti/päämies hakemiston julkaisemista.

Agenttiliiton hallituken pj Eeva Pakkanen toivotti vieraat tervetulleiksi ja kertoi lyhyesti DataBasesta.

Kohotimme maljan ikinuorelle seitsemänkymppiselle Agenttiliitolle!

Agenttiliiton lakiasiain neuvoja, asianajaja Antti Palmujoki kertoi EU direktiivi 86/653 yleissitovuudesta sekä sen erinomaisesta soveltuvuudesta päämiehen ja agentin välisissä sopimuksissa.

Sandro’s oli järjestänyt mainion buffetin ja Riku Elomaan soitto- ja lauluyhtye viihdytti meitä mainiolla, tanssittavalla musiikillaan.

Suurkiitos järjestäjille ja tukijoillemme onnistuneesta tilaisuudesta!